Actualités

​Els-smiley weekend Hofstede Landduin in Hapert Nederland april-mei 2022.

Onze Els-smiley 3 daagse ging dit jaar door in Hapert.
Wat was het een fijn weerzien na lange (Corona) tijd.

Op donderdag kwamen de eerste vakantiegangers al aan. Valiezen werden uitgepakt, busje uitgeladen, en Chantal kwam tot de constatatie dat ze haar valies thuis vergeten was. Koen de reddende engel is de valies komen brengen. Er werd genoten van een lekkere lasagne en er volgden leuke babbels van gezellig weerzien tot in de late uurtjes.

Het ontbijt dat ‘s ochtends klaarstond smaakte iedereen! Voor sommigen best een stevig ontbijt want er kon die dag gekozen worden uit minigolf of een 8km lange kano tocht.

De avonturiers onder ons kozen voor de kajak. De verhalen ervan werd na het weekend nog met veel gelach ontvangen. Tranen met tuiten zo noemden sommigen het!🤗

Alle wetten van de fysica werden getart door stroomopwaarts achteruit varende kano's, spierballen werden gekweekt door reddingsacties op het water.  Bij diegene die het ritme te pakken hadden, werd er genoten van een rustig kano tochtje in een groenrijke omgeving. Zalig en voor herhaling vatbaar klonk het! Na zo'n fysieke inspanning smaakte het heerlijk vis en vlees gerecht van de traiteur des te meer.

Balpennen werden verdeeld, groepsnamen werden gekozen want het was weer tijd voor de leuke jaarlijkse quiz! Onze hersens kraakten van de moeilijke vragen, gelach bij de doe opdrachten zoals een knikker naar de overkant dragen met een lepel in onze mond. En hier en daar ook wat valsspelen voor de fun,  dankjewel Ingrid 😉🤗

Iedereen sliep zalig en algauw stond er weer een overheerlijk ontbijt klaar dat onze buiken vulden.
Sommigen onder ons gingen op ontdekking naar een naburig bos en kinderboerderij waar er net lammetjes geboren waren. Anderen kozen even voor de rust.

Spanning alom want die middag stond er na een heerlijk tasje soep een heuse boszoektocht op het programma. We werden in spanning gehouden met verhalen over survival, stenen dragen in onze rugzak en een tocht in het donker. Geloofden we dat of niet?😉

We kwamen aan en in groepjes mochten we vertrekken. We kwamen bij een Arabier, een kleurrijke strikjesheer, een cowboy, een heks en een fladderende vlinder die allen een moeilijke denk opdracht hadden voor ons. Wat moeten de toeristen raar hebben opgekeken toen ze jullie zagen🙂. Wat zijn jullie toch toppers!

Tips, die waren er nodig om alles op te lossen 🙂. Of toch bijna alles....
 Onderweg werd er gebabbeld, gelachen, en gediscussieerd over de plaatselijke fauna en flora. We kwamen zelfs een echte survival groep tegen!  Als afsluiter een lekkere muffin en sapje en iedereen kon voldaan terug naar de Landduin.

Er werd nog nagedacht over de oplossingen, maar we werden in spanning gehouden tot na het avondeten. Wat smaakte het buffetje na onze frisse bostocht. Het toetje was zelfs helemaal in Smiley sfeer en zalig lekker! Dankjewel traiteur!

Daarna de ontknoping, oplossingen werden gegeven, punten verdeeld maar gelukkig telde voor iedereen de olympische gedachte meedoen is belangrijker dan winnen.... En plezanter ook🤗
Er waren zelfs smiley prijzen voor iedereen!

Naar jaarlijkse traditie sloten we af met spelletjes Uno. Het gelach was tot op de bovenverdieping te horen. Je moest erbij zijn om het te geloven, verhalen over een fiets, de zoon van een varkensboer... Hilariteit alom🙃

De volgende dag was het alweer tijd om de valiezen in te pakken. Maar niet voor alweer een overheerlijk zondags ontbijt. We zetten ons in het zonnetje en wisselde foto's uit, sommigen gingen nog gaan snuffelen op de plaatselijke antiekmarkt en iedereen sprak ‘s middags samen af in Brasserie "het wilde zwijn". Zelfs naar toilet gaan was er een heuse belevenis! We waanden ons even op een boerderij.
Iedereen koos een lekker gerechtje en lekker dat was het! Time flies when you're having fun en dat was hier ook zo! Na nog een toetje voor de lekkere goesting zwaaiden we iedereen gedag🤗.
We genieten nog na van alle leuke verhalen en foto's thuis.

Een enorme dankjewel aan iedereen van de Els- smiley vzw. Mensen met een hart van goud.💛

Warme dank u wel voor Nol, onze traiteur, het eten was gans het weekend TOP!!!!
Warme dank u wel voor bakkerij Van Heeswijk .

Super warme dank u wel voor   steunfonds vzw
die onze mooie locatie Hofstede Landduin in Hapert sponsorde.

Buy4Life sponsorise des jouets en collaboration avec Els Smiley

20-12-2021

Buy4Life schenkt laptops en trakeert op pralines

03-06-2020

Buy4Life schonk laptops in UZA en andere ziekenhuizen in Groot Antwerpen.


Als dankbetuiging voor het intensieve werk van onze helden, werd het ziekenhuispersoneel getrakteerd op pralines.Teddy Bear Hospital

25-10-2019

Teddy Bear Hospital is een evenement dat georganiseerd wordt door de Belgian Medical Students’ Association Leuven in samenwerking met UZ Leuven. Het vindt plaats op zaterdag 26 oktober en zondag 27 oktober 2019.

Tijdens dit weekend krijgen kinderen van 4 tot 7 jaar de kans om voor één dag de dokter van hun eigen teddybeer te worden, om zo spelenderwijs in contact te komen met de medische wereld. Dit gebeurt allemaal onder begeleiding van studenten geneeskunde. Terwijl de kinderen op ontdekkingsreis gaan in het vaardigheidscentrum te Gasthuisberg, wordt er voor de ouders een lezing voorzien.

https://www.uzleuven.be/teddybear

https://www.facebook.com/teddybearhospitalleuven

Sponsoring en schenking 10-2019

Rode Neuzendag

Buy4Life soutient Rosé Vélokes

Notre Fonds de soutien recherche des volontaires

1. Responsable des médias sociaux Facebook, Twitter, etc. et de la mise à jour de notre site Web,
2. Membres collecteurs de dons, tant par téléphone que via le porte à porte ou dans les lieux publics,
3. Travail de stand lors de salons, marchés (de Noël) et braderies.

Contactez-nous pour plus d’informations

Excursion à Planckendael

L’asbl Els Smiley organise une journée à Planckendael. Cette année, buy4life participe au sponsoring afin de garantir l’excursion annuelle. Ceci est possible grâce à votre soutien.

Faites un don à votre œuvre caritative favorite !

Choisissez une des œuvres caritatives et faites un don en seulement quelques clics

FAITES UN DON